Om oss

Om oss

 

Agoodtshirt är en ideell förening som säljer ekologiska t-shirts och tygkassar till förmån för olika välgörenheter. Vår ambition är att driva igenom begreppet win-win konsumtion och ge dig som kund en möjlighet att handla mer etiskt.

 

 

Bakgrund

Agoodtshirt startades 2008 som ett hobbyprojekt av paret Kira och Christian Couo. Under åren som gått har verksamheten växt sig större och består i dagsläget av 6 volontärer som kontinuerligt arbetar med webb, marknadsföring och sponsorer med basen i Göteborg. Vår främsta ambition är att väcka tankar kring konsumtion.

 

Vi lever i ett samhälle av överkonsumtion och det blir ofta svårt att blicka längre än till sin egen tillvaro. Vår önskan är att göra det lättare för konsumenter att välja de mer etiska alternativen. Samtidigt vill vi lyfta fram de frågor som våra samarbetsorganisationer arbetar för och ge dig som kund en möjlighet att stödja något bra utan större eller tidskrävande engagemang.

 

 

Design

Vi arbetar med professionella designers, konstnärer och illustratörer som har formgett ett antal t-shirts speciellt för ändamålet. En t-shirt kostar 290 kronor, varav 60 procent av nettopriset oavkortat går till den organisation du väljer att stödja. Resterande 40 procent är beräknat att täcka produktionskostnader som t-shirts, tryck och förpackningsmaterial.

 

 

Våra produkter

Vi vill kunna erbjuda en produkt som kan vara förmånlig och tillgänglig för alla, därför har vi valt att ha en omfattande spridning av organisationer så att alla kan hitta en sak som de vill stödja.

 

Alla t-shirtar och tygväskor är etiskt rättvisemärkta och kommer från Earth Positive som arbetar med ekologiska kläder och klimatneutral produktion. Trycken tas fram via Vägen ut.

Tack till alla sponsorer

Copyright © All Rights Reserved